Let us guide you trough our hands!

Welkom bij Back to Body! Bij ons kan je terecht voor een ontdekkingsreis! We vertrekken vanuit een holistische visie. De mens in zijn geheel. 

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe komt het dat ik…..? Een ruimere ervaring voorbij je klachten om zo in verbinding te komen met je ware zelf. Kom kennismaken met onze massages en andere behandelingen. Heidi Vandevelde is jouw ervaren gids in wellness en massage. Neem vandaag nog contact op met ons!

Treatment

2 3 4 5 6

 

 

Treatment

Vunkuwa massage

De massage bestaat erin je gezondheid in eigen handen te nemen en op een bewuste manier je lichaam te stimuleren tot zelfgenezing. Ons lichaam en onze organen zijn onderhevig aan vele factoren. We nemen verschillende soorten voeding tot ons: voedsel, dranken maar ook gedachten, emoties en stress. Via verschillende massagetechnieken, manipulatie van de ruggengraat en balanceren van het lichaam wordt je systeem in evenwicht gebracht.

 


Focus op de ademhaling, temperatuur, kleurnuances op de huid, leren ons hoe we terug in contact kunnen komen met ons lichaam. Vunkuwa intensieve massage geeft jou een diepere ervaring door het toepassen van diep weefsel technieken waarbij blokkades heel effectief worden opgespoord. Vunkuwa biedt niet alleen een therapie voor de symptomen maar behandelt ook de onderliggende oorzaak voor dergelijke blokkades in het lichaam. Vele klachten verminderen of verdwijnen volledig als resultaat:

Ontgifting, emotionele balans, helderheid, ontstressing, opwekken van energie ,betere bloedcirculatie, hoofdpijn, rugpijn, zware benen, zwangerschapsproblemen, sexuele klachten, hoge bloeddruk,… Een klacht, symptoom of ziekte wordt gezien als een signaal door het lichaam gegeven die duidt op een verstoorde harmonie.

De massage begeleidt je ook naar inzicht. Gedachten, verlangens, levensovertuigingen, sociale omstandigheden zijn allemaal gebieden die zich projecteren op het lichaam. Ons lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf. Als we uit balans zijn laat het lichaam dat ons zien. Ervaar deze unieke massage.

Cupping

Cupping is een zuigtechniek gebruikt om toxines en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. De cups worden geplaatst op strategische plaatsen op de energiebanen en de acupressurpunten waardoor pijnen worden verzacht en allerlei ziektes worden bestreden. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief in de bestrijding van pijn. 

 


Het richt zich op beweging van energie, het bloed en de lichaamsvloeistoffen. De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Spieren en huid raken goed doorbloed en worden daarbij gevoed en ontdaan van afvalstoffen. Op het zelfde moment wordt de emotie die bij de drukpunten hoort ook ‚losgetrild’ met als gevolg algehele ontspanning. 

-effecten- De bloedvezels in de spieren worden geactiveerd waardoor de bloedstroom goed op gang komt. Daardoor kan stijfheid in een spier opgeheven worden en de lymfe-afvoer verbeteren. Door de stijging van de temperatuur van de huid wordt het huidweefsel versterkt. Oud bloed en gifstoffen worden afgevoerd. 

Gewrichten versoepelen door de verbeterde doorbloeding waardoor pijnklachten afnemen. Toepassing op de rug waarbij er een stimulatie optreedt van de zenuwen werken effectief bij klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid, stress…… 

Na het ondergaan van een cuppingmassage kan je mogelijks blauw/rode plekken of strepen op de huid zien. Het verdwijnen van de verkleuring gaat in de meeste gevallen gelijk op met het verbeteren van de klachten. 

Therapeutische gezichtsverzorging 

De gezichtsverzorging kennen we allemaal van bij de schoonheidsspecialiste. Reiniging, peeling, masker,…. Het doel is onze huid te verzorgen. Bij Back To Body gaan we een stapje verder. Naast de aangepaste huidverzorging gaan we ons ook focussen op de verjonging die van binnenuit komt. Via de gelaatsmassage, hoofd-nek en schoudermassage en eventuele voet-en beenmassage gaan we orgaanpunten stimuleren. Een totale reiniging en diepe ontspanning zorgen ervoor dat we via de gelaatsverzorging een totale ervaring beleven! 

Ook voor volgende behandelingen kan je bij ons terecht. Contacteer ons voor meer informatie. 

Pakking Scrub van het lichaam in massagevorm lymfedrainagebad stoomcabine ter ondersteuning van de ontgifting van het lichaam.

 

Contact

Heidi Vandevelde

Loppemsestraat 44
8210 Zedelgem (Brugge)
BE0843.373.131

Tel: +32 50 687 630
Cell: +32 495 518 426

Email: info@dvmc-zedelgem.be
www.vunkuwa.com/back_to_body.html