Welkom

Schoonheidsexperte Marlies De Schutter heet u welkom in haar salon Bo Beauty Center. Kom lekker ontspannen tijdens een gezichtsverzorging of geniet van een zalige massage.

Of kies voor één van de schoonheidsbehandelingen, een gelaatsverzorging, schouder-rugmassage,  een lichaamspakking of een make-upbehandeling. Bo Beauty Center biedt halve dag- en dagarrangementen. Enkel op afspraak.

Treatment

2 3 4 5 6 7

 

 

Treatment

Gelaatsverzorging Environ

Als u voor het eerst kiest voor een gezichtsbehandeling, dan analyseren we uw huidtype. Vanaf dan krijgt u de behandeling die uw huid nodig heeft. Actie van de maand: bij een gelaatsverzorging ven Environ krijgt u deze maand een gratis make up in de nieuwe zomertinten aangepast aan uw persoonlijkheid en type.

Bo Beauty Center maakt gebruik van het DF apparaat met kwaliteitsproducten van Environ. Dankzij de juiste verhouding van actieve ingrediënten, wordt uw huid op een correcte manier gevoed. Environ-producten bevatten effectieve dosissen vitamines A, C, E, en antioxidanten.
Een regelmatig gebruik van een product uit het Environ-gamma leidt tot:

 • een soepelere huid
 • een zuivere huid met fijne poriën
 • een frisse tint
 • verminderde talgproductie
 • herstel van een zonbeschadigde huid
 • herstel van eczeem

Maquillage

Voor een lichte dagmake-up of een verfijnde avondmake-up bent u bij Bo Beauty Center aan het juiste adres. Wij kiezen voor de het make-upassortimenten van Jane Iredale dat synoniem staat voor kwaliteit. De producten van Jane Iredale zijn technisch geavanceerd en bestaan uit natuurlijke mineralen.

Suikerontharing

Een suikerontharing is een natuurlijke epilatie met suiker. Suiker is immers een excellent schoonheidsproduct. Phandy's suikerpasta is een combinatie van suiker en water, gebaseerd op recepten uit het Midden-Oosten. Dit product is 100 % natuurlijk en bevat geen chemicaliën. Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritaties.

Als u voor het eerst kiest voor een gezichtsbehandeling, dan analyseren we uw huidtype. Vanaf dan krijgt u de behandeling die uw huid nodig heeft. Actie van de maand: bij een gelaatsverzorging ven Environ krijgt u deze maand een gratis make up in de nieuwe zomertinten aangepast aan uw persoonlijkheid en type. Bo Beauty Center maakt gebruik van vitamines A, C, E, en antioxidanten.
Een tot:

 • een soepelere huid
 • een zuivere huid met fijne poriën
 • een frisse tint
 • verminderde talgproductie
 • herstel van een zonbeschadigde huid
 • herstel van eczeem

Gel color nagels

Bij Bo Beauty Center te Berendrecht kunt u ook terecht voor Gel Color Nagels van OPI.
Enkele voordelen van Gel Color Nagels:
 • Brengt geen schade aan de natuurlijke nagel aan
 • Heeft maar een uithardtijd van 30 seconden nodig
 • Is gemakkelijk te verwijderen zonder frees werk
 • Blijft 14 dagen tot 3 weken perfect zitten
 • Gemakkelijk te verwijderen zip off systeem

Discovery

Eerste gelaatsbehandeling met complete en grondige huidanalyse, persoonlijk advies en opstellen van een behandelingsplan. Een perfecte huidanalyse vooreen perfecte behandeling!

Intensive

Bij deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling wordt elke gelaatszone en huidconditie met de unieke lonzyme® DF probe intensief behandeld. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zieh spreken. Voor wie alleen het beste will

Focus

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de lonzyme® DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat. De alliantie voor een stralende huid!

Essential

Bij deze essentiele behandeling dringen de aangebrachte Vitaminen onder het gaas snel en diep in de huid. Tegelijkertijd wordt extra aandacht besteed aan een speeifieke probleemzone met de unieke lonzyme® DF probe. Voor wie de essentie zoekt!


Skin Renewal

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en Vitaminen vernieuwt en verfrist de huid. De ware oppepper voor uw huid!

Lunch Time

Een körte maar intensieve behandeling die focust op een speeifiek huidprobleem. Een kuur voor wie heel snel een zichtbaar resultaat verwacht. Maximum resultaat, in minimum tijd!


Energetic

Een complete behandeling gericht op de speeifieke behoeften van de mannenhuid. Dagelijks scheren irriteert de huid en verstoort de natuurlijke bescherming. Deze speeifieke behandeling werkt huidvernieuwend en geeft energie en vitaliteit. Innovatie, wetenschap en kwaliteit exclusief voor de man!

Environ® Manuele Vitamine- En Peelingverzorgingen

Express

Een kennismaking met de weldaden van de Environ® Vitaminen voor de actieve vrou wmet weinig tijd. Een körte verpozing in uw drukke planning!

Vital

Deze doeltreffende behandeling combineert Vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuneties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. Vitaminen, een leven lang, vooreen lang leven!

Peel

De Environ® Peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) verbetert de struetuur en uitstraling van de huid. Porién, pigmentvlekken en rimpels worden minder zichtbaar. De huid voelt steviger en beter gehydrateerd aan. De opname van de Vitaminen verhoogt aanzienlijk. Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!


Purifying

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavaneeerde produeten exfoliaren zacht en hydrateren. Een fris gevoel van zuiverheid!

Optimum

Door de werking van peeling en Vitaminen wordt de huid gladder, zachter en zichtbaar jonger.Haal het optimale uit uw huid!

Dynamic

Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van zuren en Vitaminen.De professionele behandeling tegen de effecten van de vermoeide huid. Een nieuwe huid, een verademing!

Environ® Lichaam

Hand/Foot Experience

Pure verwennerij voor handen of voeten tijdens uw gelaatsbehandeling:dynamiseert, herstelt, verfijnt en hydrateert de huid. Verzorging van top tot teen!

Bust Lift

Een liftende kuur die de huid stimuleert om te werken als een "natuurlijke beha". De reéle push-up zonder chirurgische ingreep!

Remodelling

Deze remodellerende en tonifiérende behandelingskuur verbetert de sinaasappelhuid op benen, billen, buik en bovenarmen. Uw figuur opnieuw in vorm!

Contact ons

Bo-Beauty Center

Schouwvegersstraat 28
2040 Berendrecht - België Ligging

Tel.: +32 (0)3 568 09 94

Marlies.deschutter@proximedia.be

www.bobeauty.be

BTW BE 0631 229 577
 

di - zo: Gesloten 
ma - wo - do - vr - za: Enkel op afspraak