Welkom bij UHU TANTAQUE, neem even rustig de tijd

Ik heb geprobeerd om met deze website een stukje van mijn persoonlijkheid tot uiting te brengen, en natuurlijk met name wat betreft massage! Massage is voor mij een prachtig samenspel van aanraking, kennis, invoelen, aanvoelen en creativiteit. Iedere masseur heeft zijn eigen “handschrift”, zijn eigen werkwijze en filosofie.

Ik geloof dat een goede massage een combinatie is tussen kennis en intuitie. Voor mij bestaat massage niet uit een bepaalde stijl, ik combineer meestal het beste uit verschillende werelden. Massage is niet of het een, of het ander, maar divers en vol verschillende kleuren en tinten! Net zoals de wereld is,net zoals de mensen zijn.

Treatment

2 3 4 5 6 7

 

 

Treatment

Ontspanningsmassage: Een combinatie van de klassieke, “Zweedse ” en Oosterse technieken aangepast aan de behoeftes van de cliënt. Deze technieken kalmeren de zenuwen, verbeteren de bloedcirculatie en stimuleren het lymfatisch systeem, welke zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen. Een heerlijke massage perfect voor pure verwennerij en rustgevend.


Zwangerschapsmassage: Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. Onder invloed van zwangerschapshormonen, bereidt het lichaam zich voor op het dragen van een nieuw leven. Zwangerschapsmassage  legt de focus op het geven van bijzondere aandacht aan de aanstaande moeder. Dit moet haar in staat stellen om het nieuwe leven te verwelkomen dat in haar groeit.

De voordelen van deze massage:
 • Rustige ontspanning en vermindering van stress.
 • Verlichting van krampen en rugpijn  of pijn in bekken.
 • Vermindering van vochtretentie.
 • Verlichting van emotionele en psychische stress.

De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een speciale zwangerschaps massagetafel, met borst en buik uitsparingen, en een massageolie speciaal geschikt voor zwangere vrouwen. De massage is mogelijk vanaf de 14de week en uitsluitend bij een gezonde zwangerschap.

Daring Stones optimale genezing: De “Daring Stones’ massage is een variatie op “LaStone” massage. Bij deze  massage worden met warme stenen afgewisseld wordt met koude, marmeren stenen. Door afwisselend met warme en koude stenen te masseren, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en  treedt er steeds bloedvatverwijding en bloedvatvernauwing op. Dit zorgt voor een optimale genezing en je voelt je energiek.


Sabaidi Thai massage: Een weldadige Thaise massage met een korte stretch, en drukpuntbehandeling en het lichaam wordt gemasseerd met Thaise kruidenstempels met zowel reinigende, activerende, als ontspannende kruiden. De kruidenstempels worden gestoomd en de hitte zorgt ervoor dat de vochtige kruiden de huid binnendringen. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, de spieren worden soepeler gemaakt en tegelijkertijd tot rust gebracht. Na de kruidenstempel, volgt een ontspannende oliemassage.

Sabaidi Thai Massage met Lavendel of Roos stempels: Lavendel is welbekend om zijn rustgevende en pijnstillende werking. Het help tevens bij slapeloosheid. Roos heeft de eigenschap om stress te verminderen en werkt als anti-depressivum. Hier combineren we de lavendel of roos stempels met de Sabaidi massage voor ultieme relaxatie.


Kokosstempel-massage: Deze massage maakt gebruik van de veelzijdigheid van kokos. Wist u dat kokos:

 • De spankracht van de huid verstevigt, waardoor rimpels vervagen?
 • Kokos een natuurlijke antibioticum is?,
 • Kokos ingezet kan worden bij dezeer droge en gevoelige huid?,
 • Kokos het bindweefsel stabiliseert?

Bovendien geeft kokos een exotisch vakantiegevoel, wie wilt dat nou niet? Eerst krijgt u een scrubmassage door middel van een kokos scrubstempeltje. Dode huidcellen worden zo verwijdert en uw huid kan optimaal de kokosstempel behandeling ondergaan. Met een lichte massage wordt de massage afgesloten.
Wat zit er allemaal in een scrubstempel?

 • Kokosvlokken
 • Limoenschil, werkt desinfecterend en zuiverend .
 • Limoenblad, werkt desinfecterend en versterkt het immuunsysteem
 • Mangostone, de mangosteenvrucht bevat 43 xanthonen, die als super antioxidanten werken. Mangosteen ondersteunt het biologisch evenwicht en versterkt het immuunsysteem, versoepelt de gewrichten, en heeft een positieve werking op de gezondheid. Bovendien bezit mangosteen ontstekingsremmende en anti-allergische eigenschappen.
 • Zeezout  opent de poriën en bevordert hierdoor de opname van de werkzame stoffen.

Silk secret: Aanvullende decolleté,-hals,-en gezichtsmassage met zijdecocons afkomstig van de zijderups en zijdestempels. De cocons lijken op vingerhoedjes, en bevatten o.a. de stof sericine. De sericine heeft als eigenschap dat het vuil van de huid bindt aan de cocon, sericine kan het verouderingsproces van de huid vertragen, en bovendien is sericine vochtinbrengend. Met de zijdecocons wordt het gezicht gescrubd. Hierna volgt een gezichtsmassage met de zijdestempels. De kruiden in het stempeltje en de zijde zijn op elkaar afgestemd voor een optimale werking. Massage is persoonlijk, en mag voor mij nooit een standaard routine zijn.

Dat betekent dat ik mijn massages zoveel mogelijk probeer aan te passen aan de wensen en behoeftes van de cliënt.

Vunkuwa Spa Relax Massage: Vunkuwa Spa Relax massage geeft jou een diepere ervaring door de kunst van de aanraking. De combinatie van de uitzonderlijke technieken met het gebruik van de handpalmen, de voorarmen  en de handen geeft een bijzonder diepe ontspanning.  De combinatie met  ademhaling en het  werken met de beenderstructuur versterken dit effect van ontspanning en het stimuleert je zintuigen. Je voelt je achteraf energiek en toch ontspannen. Aanbevolen voor een lange levensduur en een gevoel van welbehagen.  Eenwonderbaarlijkeervaring!


Vaya Massage: Vaya massage is ontstaan uit de praktijk. In de loop van de jaren ontwikkel je als masseur een eigen stijl. Bestaande massages schaaf je bij, pas je aan en daaruit ontstaat dan een massage die veel mensen als prettig en aangenaam ervaren. De massage is uniek in zijn soort. Het is een combinatie van deep tissue massage en het in evenwicht brengen van de energie door Ayurvedische massagebewegingen.

Het heeft een intense, kalmerende en versterkende effecten en een wonderlijk en sublieme bevrijding van negatieve energie.Vaya massage brengt de wereld van de Ayurveda uit India en de Vunkuwa uit Zuid-Afrika dichter bij elkaar.Het Zuid-Afrikaans systeem is gebaseerd op het werk van diegene die echt toegewijd waren aan de spiritualiteit van moeder natuur en de voorouders. Deze benadering noemen we vandaag de dag holistisch. De specifieke Ayurvedische massagebewegingen helpen bovendien bij het reguleren van de energiestromen in het lichaam en bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.


Zowel de Vunkuwa als de Ayurveda zijn gezondheidssystemen met een traditie die tot duizenden jaren terug gaat. Ayurveda heeft zich voornamelijk in India ontwikkeld, maar is in wezen een universele benadering die ook al enige tijd buiten India wordt ingezet.
Vunkuwa is minder bekend maar toch al eeuwen oud in Zuid-Afrika waar de massage generaties lang worden doorgegeven.Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt met olie waarin inheemse Afrikaanse planten of inheemse Indiase planten zijn verwerkt.

Natuurlijke olie beschikt over alle kwaliteiten die weer rust in het lichaam kunnen brengen. De inheemse planten en kruiden worden door de huid opgenomen en doen daar hun werking. Dat kan een voedende of reinigende werking zijn. Of beide.
Natuurlijk genezen, technieken van natuurlijk genezen en holistische benadering is van alle tijden.Prijs: 60 minuten 60euro


Shia & Silk gezichtsbehandeling.

Een heerlijke “superfood” behandeling voor uw gezicht! Shiai  is  chia zaad uit de Salvia hispanica. Het zaad is rijk aan aan Omega 3 vetzuren uit de natuur, bevat enorme hoeveelheden vezels, antioxidanten. calcium en ijzer. Door de zaadjes te weken in een hydrolaat of water, wordt er om de zaadjes heen een soort dikke gel gevormd. De gel is verzachtend voor de huid, voedend en hydraterend maar ook cel vernieuwend. Deze gel is fantastisch om als gezichtsmasker te gebruiken, superzacht en 100% natuurlijk!
Bij de maskers en massage stempels zijn de zaadjes omhuld door zijde.


Zijde is een natuurlijk materiaal en bestaat uit gladde vezels waardoor het zacht op de huid aanvoelt. Zijde bevat eiwitten ,die de huid elastisch en zacht maken. Het gebruik van chia en zijde in een gezichtsbehandeling is een absolute win-win combinatie!

Waaruit bestaat een Shia&Silk behandeling? 

 • Kopje kruidenthee/sap/koffie
 • Aromatische voetenbadje
 • Aromatische reiniging van het gezicht
 • Zijde cocon scrub
 • Massage met Shia zijde stempels
 • Maskers
 • Voet en been massage
 • Smoothie met chia zaadjes

Duur; 60 minutenPrijs; 65 euro

Contact

Uhu Tantaque Massages

Herenweg 73B – 1861PC Bergen
Nederland.

Tel: +31 62 901 2674
Cell:
Email: info@uhutantaque.nl
www.uhutantaque.nl